Loading...

 Søndag
 15:00
  Øvre Kråkenes 49

Hver søndag har vi barnefest. Barnefesten begynner samtidig som jesusfesten (se etter personer i orange t-skjorter). Vi begynner i storsalen og er med på 1 lovsang der inne før vi fortsetter festen i "Awake-salen". 

Etter det deler vi gruppen i to.  De yngste går på et aktivitetsrom der det blir samling og lek, mens de eldste barna blir igjen i salen for undervisning og hobbygrupper. JF-kidz varer da til møtet for de voksne er ferdig. Det er veldig kjekt om foreldre vil være tilstede og delaktige.

CATHRINE LOFNES er gift med Steinar Lofnes og er mor til Håp, Naomi og Joshua. Hun har arbeider mye med barn i søndagsskoler, ungdomsarbeid, dansegrupper, jobbet i barnehage i 5år og vært Selvstendig næringsdrivende Dagmamma i 3år. Hun brenner for at barna skal få persolige erfaringer med PappaGud og bygge et godt fundament utfra Hans kjærlighet.

LINN ZACHARIASSEN er gift med Asle Zachariassen og mor til Aron og Oda. Hun har drevet med både barne og ungdomsarbeid i flere år, og jobber nå som lærer på Norhordaland Kristne Grunnskole. Hun drømmer om at barna skal få oppleve at de kan leve et overnaturlig kristenliv på samme måte som voksne. Barna har ikke fått en miniversjon av Den Hellige ånd, men alt er tilgjengelig også for dem, på grunn av Jesus.

HÅKON DALSBØ har et stort hjerte for at barna skal lære å kjenne Gud, Jesus og Den Hellige Ånd. Han har stor tro på barnearbeid, og lengter etter å se barn som brenner for Jesus og som kjenner Han. I tillegg har han erfaring innenfor teater og drama, noe som er en hjertesak for Håkon.

Vi i Jesus Fellesskapet ønsker at barna våre skal lære Gud å kjenne og være trygg på sin tro og sin relasjon med Jesus. Vi ønsker at barna skal ha et naturlig overnaturlig kristenliv fra de er små og vokse i vennskap med Jesus som bror og Gud som Pappa. Vi som er ledere i JF Kidz vil strebe etter å snekre sammen et opplegg av kreativitet og kvalitet, som skal fenge, trigge, trene og undervise barna i JFs visjoner: Guds nærværfokusert, overnaturlig livsstil og å nå ut til de rundt oss og Europa. Vi vil at alle fra den minste jenta til den store gutten skal glede seg til å komme på JesusFest og BarneFest.