Gud gjør noe nytt, merker dere det?

Det er vekkelsestider! Gud gjør noe nytt! Det skjedde noe på formiddagsmøtet vårt i dag. Det er vanskelig å beskrive, for Gud er alltid nær når vi samles for søke han. Og det har allerede vært en økning av Guds nærvær i flere uker. Men det var en enorm sult og lengsel etter Gud i rommet. Kanskje mer enn jeg har opplevd noen gang. Man kunne merke i atmosfæren at Gud gjorde noe nytt, noe mer, noe kraftigere. Himmelen åpnet seg! Etterhvert begynte folk å komme frem mot scenen og sette seg på kne.. uten at vi hadde hatt noen formell innbydelse til det. Etterhvert var lovsangsteamet liggende på gulvet med lovsangen fortsatte leeenge acapella... vi har lang lovsang til vanlig.. men dette var noe helt annet. Og så begynner folk å komme for å bekjenne synd foran menigheten. Igjen, uten at vi hadde sagt noe om det. Det har begynt! Vil du være med?

2 Krønikebok 7:14
...og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land.

Gud tenner ilden, men vi holder den brennende med å legge ved på bålet. Våre liv! Ydmykelse, bønn, lovprisningsoffer, omvendelse.. Om vi responderer på det han gjør vil ilden øke. Jeg drar til Kentucky i morgen for å se om jeg kan snike meg inn på Asbury University (selv om møtene der ikke er offentlige lengre) og for oppleve vekkelsen på de andre stedene det har begynt å spre seg til. Når jeg kommer tilbake kommer vi til å ha 21 dager med bønn og faste for vekkelse. Men Gud har allerede begynt å bevege seg. Merker du det ikke?

Se, jeg gjør noe nytt! Nå skal det spire fram. Skal dere ikke kjenne det? Ja, jeg vil gjøre vei i ørkenen, strømmer i ødemarken. - Jesaja 43:19

For jeg vil øse vann over det tørste og strømmer over det tørre. Jeg vil utgyte min Ånd over din ætt og min velsignelse over din etterslekt. - Jesaja 44:3

La han få vekke opp vår lengsel. La oss ydmyke oss og søke han. La oss vende om fra synd og legge bort ting som tar vår oppmerksomhet bort fra han. Vi trenger vekkelse!